Alesund Norway panoramicview

Er du på utkikk etter et godt og trygt sted å parkere bilen din i sentrum av Ålesund? Da er vårt parkeringshus på Aksla et godt alternativ for deg som vil parkere i Ålesund sentrum. Aksla parkering ligger delvis under byparken og delvis under fjellet Aksla. Aksla parkering er søylefritt og svært oversiktlig. Hver parkeringsplass er 2,40 meter brede og høyden i anlegget er 2,40 meter. Høyden tilsvarer en SUV med skiboks på taket. Dette gir svært romslige plasser til deg som ønsker en trygg og tilgjengelig parkering i Ålesund sentrum.

Klikk på linken under, så finner du detaljert informasjon om Aksla Parkering. Har du spørsmål om vårt parkeringshus på Aksla eller behøver du generell parkeringsinformasjon, finner du det ved å klikke deg inn på området du ønsker å parkere, eller kontakt oss direkte. Vi bistår deg med parkering på Aksla

AKSLA PARKERING

ONEPARK er ledende aktør innen parkering i Norge. ONEPARK er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger - også innen lokalparkering som på Aksla.

ONEPARK tilbyr billig parkering i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Vi tilbyr lang og korttidsparkering i Ålesund og i Norge ellers. Vi tilbyr konkurransedyktige priser på Aksla parkering og i alle våre parkeringsfasiliteter. Avhengig av hvor du ønsker å parkere, så tilbyr vi også fasiliteter som parkering for funksjonshemmede, parkeringsplasser for MC / motorsykkel, heis og bilvask.

Bestill langtidsparkering nå:

Dersom du ønsker å leie langtidsparkering i Ålesund eller ellers i Norge, ta kontakt med oss på leieplass@onepark.no eller på telefon: 07275. Du kan også bestille parkeringsplass direkte ved hjelp av vår selvbetjente løsning.