Aktuelt

Onepark B2 B P Hus Og Tomter

Nå blir det slutt på parkeringsbilletter på Norges Varemesse

Norges Varemesse ligger i Lillestrøm langs Nitelva et steinkast fra Lillestrøm stasjon. Det er en internasjonal arena for næringslivet og arrangerer messer, konferanser, banketter med mere. Parkeringsområdet rommer 2800 parkeringsplasser utendørs.

Gdpr Varsel

Oppdatering til autopay.io

Ny personvernlov er på trappene og ONEPARK tar grep for å sikre at alle opplysninger håndteres på en sikker måte i henhold til alle gjeldende regler. I denne forbindelse har våre kunder fått tilsendt en SMS eller epost med oppfordring om å fornye sin profil.

Onepark B2 B Kontoreiendom

Automatisk bomstasjon

Automatiske bomstasjoner gir bedre flyt og full kontroll. Opplev mindre vedlikehold, nedetid og frustrerte brukere med ONEPARKs løsninger med AUTOPAY.

Onepark Dame

Fordeling av kostnader ved privat vei

Det koster å eie vei. AUTOPAY sørger for en kostnadsfordeling basert på faktisk bruk av veien, og gir forutsigbarhet rundt inntekter og vedlikehold.

Hytte

Bom til hyttevei

ONEPARK erstatter den tradisjonelle bommen på hytteveien med avlesing av bilskilt ved inn- og utkjøring. Få full kontroll uten fysiske sperringer.

kristian-allerud-paa-ski

​ONEPARK tar over parkeringsdriften ved Holmenkollen Park Hotel

Bommene i parkeringsanlegget ved Holmenkollen Park Hotel skal vekk. Fredag 08.06 er det ikke lenger behov for bommer og billetter. ONEPARK tar over og installerer Autopay med oppstart allerede fredag. Det har vært utrolig spennende å installere på denne ærverdige lokasjonen og med bare to uker på installering så har prosessen gått rekordraskt.

Forplass2

Informasjon til AUTOPAY kunder på Oslo Lufthavn

Viktig informasjon til deg som er registrert AUTOPAY kunde!  Automatisk belastning av kredittkort vil kun fungere på Oslo Lufthavn når AUTOPAY profil er blitt tilknyttet Avinors kundeklubb.

Forplass2

Automatisk kontroll skal gi bedre trafikkflyt foran terminalen

For å bedre trafikkflyten av biler i kiss & fly-feltet foran terminalen på Oslo lufthavn introduserer Avinor automatisk kontrollordning basert på skiltgjenkjenning.  Den nye ordningen sikrer at alle bilister gratis får syv minutter til å slippe av reisefølget sitt nærmest terminalbygningen. Overstiges syv minutter påløper parkeringsavgift.

Ccvest Cropped

AUTOPAY på CC Vest

Parkering på CC Vest på Lilleaker får AUTOPAY fra ONEPARK. Nå slipper man å tenke på P-billett når man skal på shopping.