Aktuelt

Forplass2

Informasjon til AUTOPAY kunder på Oslo Lufthavn

Viktig informasjon til deg som er registrert AUTOPAY kunde!  Automatisk belastning av kredittkort vil kun fungere på Oslo Lufthavn når AUTOPAY profil er blitt tilknyttet Avinors kundeklubb.

Forplass2

Automatisk kontroll skal gi bedre trafikkflyt foran terminalen

For å bedre trafikkflyten av biler i kiss & fly-feltet foran terminalen på Oslo lufthavn introduserer Avinor automatisk kontrollordning basert på skiltgjenkjenning.  Den nye ordningen sikrer at alle bilister gratis får syv minutter til å slippe av reisefølget sitt nærmest terminalbygningen. Overstiges syv minutter påløper parkeringsavgift.

Ccvest Cropped

AUTOPAY på CC Vest

Parkering på CC Vest på Lilleaker får AUTOPAY fra ONEPARK. Nå slipper man å tenke på P-billett når man skal på shopping. 

Vulkan3 Cropped Finn Ståle Felberg

ONEPARK inntar Vulkan!

ONEPARK har gleden av å kunne tilby kundevennlig, enkel og trygg parkering nå også på Vulkan i Oslo. Nyt god mat og topp atmosfære uten å bekymre deg for parkering.

Solli P-hus - nå med AUTOPAY

ONEPARK har fått fornyet tillit hos Höegh Eiendom. Solli P-hus som Höegh eier sammen med Virke Eiendom kommer inn i ONEPARKS voksende portefølje.

One Park Osl Fb 1200X628 1 Liste

Parkering Oslo Lufthavn Gardermoen

ONEPARK står for parkeringstjenesten på Oslo Lufthavn Gardermoen. Her finner du den informasjonen du trenger om du skal ut og reise og tenker å la bilen stå på lufthavnen. 

Nye parkeringsregler fra 01.01.2017

Fra nyttår skjer en del endringer innenfor regelverk om parkering. Det innføres ny parkeringsforskrift om vilkårsparkering og det gjøres noen justeringer i forskrift om offentlige parkeringsgebyr. Under følger noen av de endringer som gjelder for deg som bilfører.

ONEPARK Bilder-Finn-parkering-7

ONEPARK på Technopolis IT Fornebu

Vi har gleden av å offentliggjøre at ONEPARK og Technopolis Fornebu har inngått avtale på drift av parkeringsanlegget ved Martin Linges vei 17 på Fornebu