Personvern og cookies

ONEPARK AS

Organisasjonsnummer: 998 638 984
Personvernerklæring
Sist oppdatert februar 2015 
Vennligst les informasjonen nøye 

1. Innledning

ONEPARK AS (ONEPARK) tar sine forpliktelser med hensyn til din personlige informasjon på alvor. Denne personvernerklæringen og retningslinjer for bruk av informasjonskapsler ("cookies") fastsetter hvordan ONEPARK håndterer dine personopplysninger som samles inn via våre nettsider. ONEPARK er definert som behandlingsansvarlig under personopplysningsloven. Alle personopplysninger som samles inn av ONEPARK håndteres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

2. Informasjonen som samles inn om deg, og måten den brukes på og lagres

Du kan bli bedt om å gi oss personopplysninger ved kjøp av tjenester, reservasjon av p-plass, registrering eller abonnement på tjenester, ta del i kundeundersøkelser, utprøvinger av nye tjenester, invitasjon til konkurranser eller ved å gi tilbakemeldinger. Hvis du gir oss dine personopplysninger vil vi informere deg om vår bruk av disse på det tidspunktet de samles inn. 

Hvis du gir oss dine personopplysninger ved kjøp, registrering eller abonnement på en tjeneste, benyttes disse for å gi deg den tjenesten. Vi vil bruke informasjonen til å kommunisere med deg og for å tilpasse tjenesten vår. Vi kan kontakte deg via post, e-post eller telefon (inkl. SMS) dersom du forteller oss (krysser av for) at du ønsker slik informasjon fra oss. Du kan når som helst ombestemme deg ved å gi oss beskjed, og vil da ikke lenger motta slik informasjon. 

Vi kan videre bruke informasjon til å sende deg tilbud og nyheter om våre tjenester som vi tror kan være av interesse for deg. Vi gjør vårt beste for å skreddersy denne informasjonen slik at det vil være nyttig for deg. Hvis du på noe tidspunkt ikke lenger ønsker å motta markedsføring fra oss, kan du melde deg av ved å følge instruksjonene som vi vil gi deg med hver kommunikasjon.

Dine data kan brukes til følgende formål: regnskap, fakturering og revisjon, betalingsverifiseringer, administrative og juridiske formål, statistikk og markedsføringsanalyse med sikte på å forbedre våre tjenester, nettstedet og brukeropplevelsen her, systemtesting, vedlikehold og utvikling, kundeforskning og undersøkelser, kunderelasjoner og å hjelpe oss i fremtidige relasjoner med deg. Hvis vi bruker informasjonen i forbindelse med statistikk eller markedsanalyse vil informasjonen bli anonymisert, slik at du ikke identifiseres.

Vi kan gi fra oss din personlige informasjon til andre der vi er pålagt eller tillatt å gjøre det ved lov, eller hvis du sender oss noe materiale som er ulovlig, støtende, fornærmende, truende, ærekrenkende, uanstendig, diskriminerende eller krenker rettighetene til noen andre. Hvis du er under 15 må du ha samtykke fra foreldre eller foresatte før du gir oss dine personopplysninger.

ONEPARK tilbyr et system hvor du kan betale i ettertid på ONEPARKs nettside med kort eller betale i ettertid ved å få tilsendt en faktura til din privatadresse. ONEPARK tilbyr også en applikasjon til håndholdte enheter hvor du kan foreta betaling. Alle disse alternativene medfører at ONEPARK behandler registreringsnummeret på kjøretøyet men ingen andre personopplysninger i forbindelse med innkjøring og parkering. ONEPARK behandler imidlertid dine øvrige personopplysninger slik som navn og adresse i forbindelse med betaling- og oppgjørshåndtering samt i henhold til bokføringsloven.

ONEPARK kan bruke underleverandører for å håndtere de personopplysninger som samles inn. Disse underleverandørene kan være lokalisert i Norge eller i utlandet. Når vi benytter slike underleverandører forsikrer vi om at hensiktsmessige kontraktsmessige sikringstiltak i henhold til personopplysningen er på plass. ONEPARK bruker Nets som underleverandør for gjennomføring av transaksjoner. Nets er ansvarlig for lagring av kortnummer.

ONEPARK verken selger eller leier ut personopplysninger til noen tredjepart.
Personopplysningsloven gir deg rett til å stille oss spørsmål om hva slags informasjon vi har lagret om deg, kilden til denne informasjonen, og hvordan denne informasjonen har blitt benyttet. En slik anmodning må være skriftlig og rettes til adressen nedenfor.

Du kan også på et hvert tidspunkt trekke tilbake ditt samtykke til at vi behandler dine opplysninger. Hvis du ønsker å oppdatere informasjonen din, endre kommunikasjonspreferanser, trekke tilbake samtykket eller hvis du ikke ønsker å motta markedsføring fra oss i fremtiden, vennligst rett en skriftlig anmodning til:

ONEPARK AS
Martin Linges vei 25
1364 Fornebu
Norway
eller til post@onepark.no
 
Eventuelle klager på ONEPARKs behandling av personopplysninger kan rettes til
 
Datatilsynet,
Postboks 8177 Dep.,
0034 Oslo.
 
Datatilsynets epostadresse er: postkasse@datatilsynet.no

3. Cookies (Informasjonskapsler)

3.1 Generelt

ONEPARK benytter cookies for å samle inn informasjon om din bruk av våre nettsider.

Når du går inn på nettsidene vil din datamaskin automatisk bli tildelt en cookie. En cookie er en liten tekstfil som identifiserer datamaskinen av vår server. Cookies identifiserer ikke den enkelte bruker, kun datamaskinen. Hvis du ikke vet hva cookies er eller hvordan du kan kontrollere dem, anbefaler vi at du besøker følgende nettside: [http://www.aboutcookies.org]. Her får du en detaljert veiledning.

ONEPARK cookies registrerer de områdene av nettstedet som har vært besøkt av datamaskinen din, hvor lenge og hvilken aktivitet som ble gjennomført. Vi gjør dette slik at vi kan forstå hvilke deler av nettsidene som er mest populære, og også for å forbedre din generelle brukeropplevelse. For eksempel sikrer noen cookies at salgsfremmende elementer (f.eks pop-ups) ikke vises for mange ganger på samme besøk.

Enkelte cookies fra tredjeparter er også plassert på nettsidene. Disse kan brukes til å spore datamaskinens internettaktivitet etter at du har forlatt nettstedet. Disse cookies tilhører ikke ONEPARK, og er ikke plassert der for at ONEPARK vil spore de øvrige nettsteder din datamaskin besøker. De er plassert og forvaltet av tredjeparter som ikke på noen måte er knyttet til eller med ONEPARK. Disse tredjeparts cookies har vanligvis en lang levetid ettersom de er ”høstet” og "oppfrisket" når en bruker besøker en side der den samme eller en lignende cookie blir brukt.

Du er ikke forpliktet til å akseptere cookies. Du har mulighet til å stille inn nettleseren til enten å akseptere alle cookies, til å varsle deg når en cookie er utstedt, eller ikke motta cookies på noe tidspunkt. Den siste av disse betyr at din brukeropplevelse kan svekkes (ettersom nettsidene du besøker ikke vil være i stand til å tilpasse nettsidene til din bruk).

3.2 Session Cookies

Vi bruker en «session cookie» for å huske din log-in og hva du har lagt i handlekurven. Dette gjør at vi kan opprettholde funksjonaliteten selv om du som bruker har endret IP-adresse (for eksempel når en bærbar PC får en ny IP-adresse ved besøk i en wifi hotspot). Hvis disse er deaktivert, vil du ikke kunne bruke noen av de viktigste funksjonene tilgjengelig på våre nettsider. Du kan finne ut mer informasjon om session cookies og hva de brukes til ved å trykke på lenken her: www.allaboutcookies.org/cookies/session-cookies-used-for.html (åpnes i eget vindu)

3.3 DoubleClick (Google)

Denne cookien er spesifikk for ulike former for reklame som vises på nettsiden vår. Den er anonym og ingen av dine personopplysninger vil bli offentliggjort. Du kan finne ut mer om Google og deres retningslinjer for reklame ved å klikke på denne lenken: www.google.com/policies/privacy/ads (åpnes i eget vindu)

3.4 Google Analytics

Vi bruker denne funksjonen til å forstå hvordan nettstedet blir brukt av deg og andre besøkende. Vi gjør dette så vi kan forbedre brukeropplevelsen. Brukerdata er anonyme. Ingen av dine personopplysninger vil bli offentliggjort. Du kan finne ut mer om Google og deres retningslinjer for personvern og analyseverktøy ved å klikke på denne lenken: www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html (åpnes i eget vindu)

3.5 TagMan

Vi bruker denne funksjonen til å distribuere ulike versjoner av nettstedet vårt for å teste ut nye funksjoner og liknende (A/B-testing). Alle brukerdata er anonyme. Du kan finne ut mer om TagMan ved å trykke på denne lenken: http://www.tagman.com (åpnes i eget vindu)

3.6 Affiliate Window

Vi bruker denne funksjonen for å spore kjøp som du gjør fra aktører som annonserer på nettstedet vårt. Brukerdataene er alle anonyme. Selv om vi sporer selve kjøpet, spores ikke den personen som gjør det. Du kan finne ut mer om Affiliate Window ved å trykke på denne lenken: www.affilaitewindow.com (åpnes i eget vindu)

3.7 Application Firewall

Vi bruker denne funksjonen av tekniske grunner. Når vårt nettsted benytter sin Application Firewall, brukes minst én cookie til økten er etablert mellom datamaskinen og webserveren. For hver cookie som ble brukt før Application Firewall ble aktivert, blir en tilsvarende cookie benyttet etter aktivering av Application Firewall. For mer informasjon kan du trykke på denne lenken: support.citrix.com/article/CTX117235/ (åpnes i eget vindu)

4. Lenker til tredjeparts nettsteder

Denne personvernerklæringen gjelder kun vår nettside og gjelder ikke noen tredjeparts nettsteder du kan få tilgang til fra vårt nettsted.

5. Sikkerhet

Vi forstår hvor viktig sikkerhet er for våre kunder. Når du gjennomfører en bestilling og lagrer informasjon på vår nettside, opprettholdes høyeste nivå av sikkerhet.  Alle personopplysninger blir lagret i et sikkert miljø. 
 
Vårt nettsted benytter Secure Sockets Layer (SSL) krypteringsteknologi. Dette er et av de mest avanserte sikkerhetsprogrammer som for tiden er tilgjengelig for nettransaksjoner. Den krypterer all din personlige informasjon, inkludert kreditt- eller debetkort og ditt navn og adresse, slik at det ikke kan leses som informasjon over Internett. 
 
Du vet du er på et sikkert område på nettstedet når "http" er erstattet med "https" i nettleserens adressefelt. En liten låst hengelås vil også vises i nedre høyre hjørne av nettleservinduet.

6. Oppdateringer av personvernerklæring og retningslinjer for cookies

Vi kan endre våre erklæringer vedrørende personvern og cookies fra tid til annen. Dette for å møte endringer i rammevilkår, kommersielle behov, eller for å tilfredsstille behovene til våre kunder, markedsføringspartnere og tjenesteleverandører. Oppdaterte versjoner vil bli publisert på vår nettside og datoen for endringen vil vises, slik at du er klar over når siste oppdatering fant sted.